Defibrillators

Here you can find Corpuls, Zoll and Lifepak defibrillators for both amateur and professional use.

We've supplied defibrillators to schools, healthcare stations, ski resorts, shopping malls, etc. You can also get training for using the defibrillators from us.

Suomessa corpuls -tuotteita maahantuo MedKit Finland Oy.

corpuls -defibrillaattorit ovat valmistettu korkeimpien mahdollisten vaatimusten mukaan ja heidän valmistamansa defibrillaattorinsa ovat maailman parhaimmistoa. Erikoisuutena esimerkiksi corpuls AED -defibrillaattorissa on se, että deffa toimii myös vaikeissakin olosuhteissa, kuten pakkasessa tai vesisateessa. Mikään muu defibrillaattori ei ole yhtä toimintavarma suomalaisissa olosuhteissa kuin corpuls AED.

Suomessa defibrillaattori tunnetaan myös kielellä paremmin taipuvana sydäniskurina, joita voi löytää nykypäivänä useista ostoskeskuksista, liikuntahalleista ja muista julkisista paikoista. Tälläisistä paikoista löytyvät sydäniskurit ovat niinsanottuja "maallikkosydäniskureita", jotka opastavat käyttäjää defibrillaation aikana. Suomessa kuka tahansa saa käyttää maallikkodefibrillaattoria hätätilanteessa. Opastava maallikkodeffa antaa iskun vain tarvittaessa, joten sillä ei voi aiheuttaa vahinkoa elvytettävälle. 

Sairaaloihin, ensivasteyksiköihin ja ambulansseihin on saatavilla järeämpiä monitori-defibrillaattoriyksiköitä kuten corpuls1 ja corpuls3 -järjestelmät.