Defibrillators

Here you can find Corpuls, Zoll and Lifepak defibrillators for both amateur and professional use.

We've supplied defibrillators to schools, healthcare stations, ski resorts, shopping malls, etc. You can also get training for using the defibrillators from us.

Saksalaiset corpuls -defibrillaattorit ja elvytyslaitteet

Suomessa corpuls -tuotteita maahantuo MedKit Finland Oy.

corpuls -defibrillaattorit ovat valmistettu korkeimpien mahdollisten vaatimusten mukaan ja heidän valmistamansa defibrillaattorinsa ovat maailman parhaimmistoa. Erikoisuutena esimerkiksi corpuls AED -defibrillaattorissa on se, että deffa toimii myös vaikeissakin olosuhteissa, kuten pakkasessa tai vesisateessa.

Mikään muu defibrillaattori ei ole yhtä toimintavarma suomalaisissa olosuhteissa kuin corpuls AED.

Sairaaloihin, ensivasteyksiköihin ja ambulansseihin on saatavilla järeämpiä monitori-defibrillaattoriyksiköitä kuten corpuls1 ja corpuls3 -järjestelmät. 

Defibrillaattori, sydäniskuri vai deffa?

Suomessa defibrillaattori tunnetaan myös kielellä paremmin taipuvana sydäniskurina, joita voi löytää nykypäivänä useista ostoskeskuksista, liikuntahalleista ja muista julkisista paikoista. Tälläisistä paikoista löytyvät sydäniskurit ovat niinsanottuja "maallikkosydäniskureita", jotka opastavat käyttäjää defibrillaation aikana.

Suomessa kuka tahansa saa käyttää maallikkodefibrillaattoria hätätilanteessa. Opastava maallikkodeffa antaa iskun vain tarvittaessa, joten sillä ei voi aiheuttaa vahinkoa elvytettävälle. 

Defibrillaattorin hankinta on investointi

Olemme myyneet deffoja sekä oppilaitoksiin, terveysasemille, hiihtokeskuksiin, uimahalleihin, että esimerkiksi ostoskeskuksiin - paikkoihin joissa on runsaasti kävijöitä. Kauttamme on saatavissa myös tuotteen käyttökoulutus.

Luotettavien ja toimintavarmojen sydäniskureiden hinnat alkavat noin tuhannesta eurosta ylöspäin.

Luotettavien valmistajien kuten edustamiemme LIFEPAKin ja ZOLL -laitteiden hinnat alkavat 1500 eurosta.

Sydäniskurin hankinta on yleensä 
investointi, jonka tulee kestää aikaa, sillä koskaan ei tiedä milloin deffaa tarvitaan tositoimissa. Laitteiden hintoja verrattaessa kannattaakin muistaa muutamat tiedot, jolla voit laskea laitteen todelliset kustannukset.