Ultrasound

Devices and gels for ultrasound examinations.

9 items
Set Descending Direction
 1. Ultramax SinusUltra ultraäänilaite
  Ultramax SinusUltra ultraäänilaite

  Ultramax SinusUltra on A-kuva näytöllinen, alan uusinta teknologiaa edustava langaton ultraäänilaite poski-ja otsaontelotulehdusten diagnosoinnissa.
  Laite kertoo näytöllä reaaliajassa sen hetkisen löydöksen tyypin: AIR, FLUID tai CYST. Tämä funktio on kehitetty opastamaan ja auttamaan tutkimusta suorittavaa henkilöä saamaan tarkka ja oikeanlainen tulos.

  SKU: SU-9290
 2. Clarius L7
  Clarius L7 Ultrasound Device
  Clarius is unlike any other handheld ultrasound device. It produces high-resolution ultrasound images and transmits them wirelessly to most iOS or Android smart devices. With automated gain and frequency settings, Clarius is almost as easy to use as the camera on your smart phone.
  SKU: CLL7
 3. Clarius C3 Ultrasound Device
  Clarius C3 Ultrasound Device
  Clarius is unlike any other handheld ultrasound device. It produces high-resolution ultrasound images and transmits them wirelessly to most iOS or Android smart devices. With automated gain and frequency settings, Clarius is almost as easy to use as the camera on your smart phone.
  SKU: CLC3
 4. Sinuscan 301
  Sinuscan 301 -sinuiitin tutkimuslaite ja tarvikkeet salkussa
  Sinuscan 301 ultraäänilaite sinuiitin nopeaan diagnosointiin. Laitetta käytetään poski- ja otsaonteloiden kaikututkimuksiin, kaiku heijastuu ontelon takaseinästä eritteen välityksellä. Kaikua ei saada, jos ontelossa on vain ilmaa. Ultraäänitaajuus 3 MHz etenee hyvin sekä pehmytkudoksissa että luissa, mutta ei ilmassa. Nopea, ei tarvitse valmisteluaikaa. Turvallinen sekä potilaalle että lääkärille. Kivuton ja helppokäyttöinen.
  SKU: M104000
 5. SonoTrax Doppler sikiön sydänäänten kuunteluun
  Pocket sized SonoTrax Vascular Doppler
  Pocket sized SonoTrax Vascular Doppler supports waterproof probes for both obstetrical and vascular usage
  SKU: EDASONOTRVAS
 6. SonoTrax Doppler sikiön sydänäänten kuunteluun
  Pocket sized SonoTrax Doppler, Basic A
  Pocket sized SonoTrax Doppler Basic A detects FHR with high-fidelity sound effects.
  SKU: G29491
 7. Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel 20 g
  Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel 20 g
  Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel is an industry standard for medical ultrasound transmission. Recommended for all procedures where a viscous gel is required. 20 g single-use packette.
  SKU: AQ01-01
 8. Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel 250 ml
  Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel 250 ml
  Aquasonic 100 Ultrasound Transmission Gel is an industry standard for medical ultrasound transmission. Recommended for all procedures where a viscous gel is required.
  SKU: AQ01-08
 9. Aquasonic Clear ultraäänigeeli
  Aquasonic Clear ultraäänigeeli
  Vesiliukoinen, akustisilta ominaisuuksiltaan lääketieteelliseen ultraäänikäyttöön sopiva ultraäänigeeli. Antiallerginen, ärsyttämätön koostumus, ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.
  SKU: PL03-08
9 items
per page