Sulje menu

Categories

Sulje menu

Categories

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

SynDaver Synthetic Humans

5 Item(s)
Set Descending Direction
 1. SynDaver Adult Airway Trainer - Hengitysteiden koulutusnukke
  SynDaver Adult Airway Trainer - Hengitysteiden koulutusnukke

  SynDaver Airway Trainer malli sisältää realistisen suuontelon kovalla/pehmeällä kitalaella. Suunniteltu Intubaatio- ja hengitysteiden hallintaharjoituksiin. Pehmeä kaularakenne rustolla mahdollistaa käyttäjälle Sellickin otteen harjoittelua, joka antaa paremman näkyvyyden kurkunpäähän ja/tai vähentämään mahalaukun refluksia.

  SKU: Y-AIR-A-0005
 2. SynDaver Patient - anatominen nukke
  SynDaver Patient - anatominen nukke

  SynDaver Patient – malli on uusin lisäys palkittuun SynDaver synteettisten ihmisten sarjaan. Kaikkien jo olemassa olevien maailmankuulujen SynDaver mallien ominaisuuksien lisäksi SynDaver patient sisältää avoimen lähteen fysiologisen laitteen jolla ohjataan kaikkia mallin ominaisuuksia.

  Mallin autonominen hermojärjestelmä säätelee hengitystiheyttä, kertahengitystilavuutta, uloshengityksen hiilidioksidia, sydämen sykettä, sydämen aaltomuotoa, rytmihäiriötä, systeemista verisuonten supistumista, koko järjestelmän veritilavuutta, ruumiinlämpöä, silmien räpsymisnopeutta ja pupillin laajentumista. Tämä tarkoittaa siis että malli reagoi vammoihin ja lääkinnälliseen interventioon juuri niin kuin ihminen reagoisi.

  SKU: Z-SSH-M-0025
 3. SynDaver Mortuary - malli
  SynDaver Mortuary - malli

  SynDaver Mortuary Malli sisältää monia ominaisuuksia meidän synteettisten ihmisten valikoimasta. SynDaver on aktiivisesti kehittänyt keinoja vähentääkseen kokonaiskustannuksia loppukäyttäjälle, keskittämällä näkökohtia joilla on suurinta merkitystä patologian alalle. 

  SKU: Z-SSH-U-0005
 4. SynDaver Anatomy - malli
  SynDaver Anatomy - malli

  SynDaver täysikokoinen anatominen malli sisältää kaikki suuret luuston, lihasten ja rustorakenteet jotka ovat ihmisen amatomiassa.

  SynDaver mallit ovat realistisia synteettisiä kopioita ihmisen anatomiasta. Tämä koulutustason synteettinen malli sisältää kaikki ihmisvartalon luut, nivelet, lihakset, elimet ja jänteet.

  Mukana myös päähermoradat ja verisuonet.

  SynDaver anatominen malli on ideaalinen vaihtoehto ihmisruumiille ihmisen anatomian opiskeluun. Kudosmallit ovat parempi kopio elävästä kudoksesta kuin kuollut kudos, ja toisin kuin oikea ruumis SynDaver kestää käytännössä ikuisesti oikein säilytettynä.

  SKU: Z-SSH-F-0010
 5. SynDaver Surgical - malli
  SynDaver Surgical - malli

  SynDaver Surgical malli on kehittynein ja hienostunein koko kehon kirurginen simulaattori. joka on koskaan kehitetty. Siinä on täydellinen ja toimiva liikuntaelimiin, sydän-, hengitys-, vatsa, hormonaaliset ja hermostoon järjestelmä, perustuen CT, MRI ja ultraääni kuviin todellisista potilaista.

  Hieno 3D palapeli; jokainen lihas, luu, verisuonten komponentti ja elin ovat irroitettavissa ja vaihdettavissa. Yksittäiset elinten kudokset ovat valmistettu vedestä, suoloista ja kuiduista suunniteltu kahden viime vuosikymmenen aikana jäljitellen elävän kudoksen mekaanisia, dielektrisiä ja fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia. Yksinkertaisesti, SynDaver Surgical malli on käytännön kirurgian simulaattorien huippua.

  SKU: Z-SSH-F-0015
Set Descending Direction