Sleeves

15 items
Set Descending Direction
 1. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 78-100 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 78-100 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  SKU: TOP-XL
 2. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  SKU: TOP-L
 3. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  SKU: TOP-M
 4. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  SKU: TOP-XS
 5. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 37 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 37 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  SKU: HLS-XL
 6. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  SKU: HLS-L
 7. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 26 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 26 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  SKU: HLS-M
 8. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 20 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 20 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  SKU: HLS-S
 9. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 14 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 14 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  SKU: HLS-XS
 10. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 96-124 cm, hiha 48 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 96-124 cm, hiha 48 cm.

  SKU: TAZ-XXL
 11. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 45-61 cm, hiha 23 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 45-61 cm, hiha 23 cm.

  SKU: TAZ-S
 12. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm.

  SKU: TAZ-XL
 13. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm.

  SKU: TAZ-L
 14. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm.

  SKU: TAZ-M
 15. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm.

  SKU: TAZ-XS
15 items
per page